Eiken bijgebouwen op maat

Houten bijgebouwen, eiken bijgebouwen: poolhouse, tuinhuizen, terrasoverkapping of carports.

EIKEN BIJGEBOUWEN OP MAAT in ” green oak” voor elk doeleind.

Crownoak is gespecialiseerd in het ontwerp en realisatie van idee tot oplevering van alle eikenhouten bijgebouwen op maat met een persoonlijke aanpak in design service , waar U in de mogelijkheid bent te overleggen met Uw of onze architect in samenspraak om het meest exclusieve Oak Frame voor Uw doeleinden te realiseren . Onze firma denkt graag met U mee om het meest haalbare mogelijk binnen de opgelegde restricties te behalen . Uw persoonlijke voorkeuren en wensen begeleiden tot een uniek en exclusief eikenhouten bijgebouw tot ieders tevredenheid en meerwaarde . Begeleiding en opmaak vergunningsaanvraag inclusief . Dit aan zeer competitieve prijs voor een hoogwaardig , exclusief en volgens de regels van de kunst geleverd en geplaatst eikenhouten bijgebouw . Uiteraard kunnen Uw ideeen ook in KITvorm worden geleverd .

 • Tuinhuis , schuur , bureel , pergola , terras , garage , carport …
 • Dierenverblijven , sanitaire ruimtes , sauna …
 • Paardenstal , buitenbars , Bbq …
 • Poolhouse , buitenkeukens , rokersverblijf , voordeur porche 
 • Zwembadoverkappingen , stallingen , gazebo’s 
 • Opties eerste verdiep met trap , aanbouw en uitbreiding woning 
 • Gastenverblijven vanaf 40 m2 – Woningen – recreatieve verblijven – koppelbuildings

U kan talrijke realisaties bewonderen via onze gallerij , welke allen door ons werden uitgevoerd over gans Belgie . Actief voor meer dan 12 jaar in “oak framing ” in Belgie .

Optioneel

 • Deuren , poorten , garagedeuren , ramen , trappen …
 • verscheidene mogelijkheden in beplankingen
 • Verantiekte adequate scharnieren en sloten , schuifsystemen
 • smeedijzeren raampjes in verschillende maten , osse ogen en dakvensters
 • dakkapellen , zolders , plafondroostering , dakstructuren , houtstapelplaatsen ..
 • RIETEN DAKEN – ALLE DAKBEDEKKINGEN NIEUW OF OUD

KITS VOOR SELF-BUILDERS VAN UW PERSOONLIJK PLAN

Vele klanten kiezen ervoor om alles of deels de werkzaamheden voor eigen rekening uit te voeren . Veelal komt de klant dan in standaardproduktie terecht , wat zijn behoefte niet nakomt ten dele en de creativiteit geen kans laat .

Kortom , hij blijft op z’n honger zitten en misschien dat eventueel de prijs doorslaggevend kan zijn , gebaseerd dat standaard of massaproduktie goedkoper is . Niks is minder waar . Graag bieden wij U éénder welk gebouw aan in kitvorm , gegroeid uit Uw idee en structureel door ons in vorm gegoten aan een zeer concurrentiele prijs . De uitwerking van Uw droom zal dan planmatig wat tijd nemen om deze te realiseren, dat wel, maar wegen deze enkele dagen niet op tegen de voordelen?

Waren wij schoenmaker , wij bleven bij onze leest . Alle eiken gebouwen of structuren komen door onze expertise en ervaring tot stand en staan garant voor een verbluffend resultaat .

Alle kits worden voorgemonteerd en genummerd voor levering met bijhorende plannen en materialen . Dit betreft voorgeboord Oak Frame , pegs = houten drevels , gekozen beplanking , arduinen sokkels .

In samenspraak kunnen onze ervaren timmerlui ook assistentie bieden voor de opbouw van het frame zelf , teneinde van een goede basis te starten . Voor verdere vragen of inlichtingen sta ik U graag te woord .

Contacteer ons: info@crownoakeurope.be